URGENT

Una 15a de parades participen demà de la primera Nit d’Oracles de PLF

Compartiu aquesta història

 

A partir de les 6 de la tarda estaran muntades les parades de bruixeria, esoterisme i d’objectes relacionats amb l’ocultisme i la màgia que participaran a la 1a edició d’aquesta fira a PLF.

La Nit d’Oracles s’estendrà pel carrer Major, que estarà tallat al trànsit ja des del migdia, en el seu tram més proper a la plaça Major.

Coincidint amb aquesta celebració, algunes botigues del centre estaran obertes demà excepcionalment fins la mitjanit, per tal de dinamitzar la zona centre del municipi.

A banda de les parades, que també inclouran parades de vidència, hi haurà una programació paral.lela d’activitats. Així hi haurà actuacions de màgia de proximitat o contes per a totes les edats a quarts de nou del vespre a la plaça Major.

La Fira l’organitza l’Ajuntament de PLF juntament amb l’ACEP, i reforça l’oferta de fires de la nostra vila que ha crescut en els últims anys incorporant les d’intercanvi, les medievals i ara les dedicades a l’ocultisme.

La policia local recomana està pendent de la senyalització excepcional que prohibirà estacionar i circular en aquest punt del nostre municipi durant la tarda de demà dissabte.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics