URGENT

Dos detinguts a Lloret per demanar diners a canvi d´una oferta de feina falsa

Compartiu aquesta història

 

La policia local de Lloret de Mar ha detingut a un home i una dona com a possibles responsables d’una estafa virtual, on s’oferia un suposat lloc de treball de televenda de material informàtic des de casa.

Els fets van ser denunciats per una dona que havia pagat una quantitat de diners per obtenir el lloc de treball, a través d’un ingrés bancari, i que amb el pas dels dies veia que no obtenia resposta.

Després de la denúncia a la policia local de Lloret, les autoritats van poder acabar detenint a aquestes dues persones. Un del detinguts es trobava en el país de forma irregular, i la Policia Nacional ja ha començat un procediment administratiu per infracció de la llei d’estrangeria.

La setmana passada, els agents locals de Lloret també van arrestar a un home britànic per tràfic de drogues. La policia li va decomissar prop de 1.300 euros i 5 paperines que es creu que siguin de cristall de cocaïna.

L’home està acusat de tràfic d’estupefaents i d’un delicte contra la salut pública.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics