URGENT

L’alcalde de Pineda penja per error un esborrany de discurs on definia l’independentisme com a “feixista”

Compartiu aquesta història

Xavier Amor, alcalde de Pineda de Mar i president de la Federació de Municipis, va notificar com a error el text que va penjar ahir a la nit al seu blog, i a on assegurava que l’independentisme era tan feixista com el centralisme.

El text erroni va estar penjat unes hores a la seva pàgina personal, i segons La Vanguardia, aquesta hauria tractat tota una sèrie d’idees carregant durament contra l’independentisme, al que hauria definit com a moviment de persones que avui van d’”estelados” –en referència als qui llueixen la bandera independentista- i que segons Amor, en realitat són separatistes que volen diferenciar la societat entre bons i mals catalans.

De totes formes, segons l’alcalde de Pineda, aquest es tractava d’un fals esborrany del discurs que hauria d’haver pronunciat al Consell Nacional del Partit dels Socialistes Catalans.

En aquest sentit, i en referència a l’esborrany, el president de la Federació de Municipis també hauria tractat les tendències internes al PSC, opinant que es impossible trobar un consens per intentar satisfer i silenciar a una minoria cridanera del socialisme català.

De totes formes, Amor no ha trigat a demanar disculpes des del seu mateix blog, i ja ha substituït l’esborrany per les seves veritables declaracions del dia del Consell Nacional

El president de la Federació de Municipis també ha demanat disculpes per els al•lusions que es feia en relació al radicalisme d’alguns posicionaments independentistes, ja que creu que els ideals sobiranistes es troben molt allunyats de qualsevol ideologia antidemocràtica.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics