URGENT

El Govern de PLF presenta una moció en contra la reforma de les administracions locals

Compartiu aquesta història

Aquest vespres es tornarà a reunir el ple municipal a l’Ajuntament de PLF, Ja que el ple ha sigut avançat una setmana per no coincidir amb la setmana de vacances.

Entre els 14 punts que es debatran avui a la nit, destaca la moció de rebuig que presentaran les formacions que conformen el Govern de PLF, és a dir, el PSC i Iniciativa.

Aquesta moció pretén rebutjar la reforma de les administracions locals que avui hauria de tractar el Consell de Ministres, però que el Govern Espanyol ha decidit endarrerir fins la setmana vinent.

Entre els punts que avui al vespre es tractaran, també destaca l’aprovació del conveni col•lectiu dels treballadors de l’Ajuntament de PLF, després de setmanes de negociacions.

El ple municipal també tractarà de tirar endavant la ordenança sobre el mercat dels dissabtes de PLF, així com la creació d’un registre sanitari municipal d’activitats relacionades amb l’alimentació que es duguin a terme a PLF.

La sessió tindrà lloc a les 8 del vespre, a la sala de plens de l’Ajuntament de PLF, i serà emesa en diferit per Ràdio Palafolls el proper dilluns a les 8 del vespre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics