URGENT

Els concerts de les Nits de Marimurtra tornaran a l’agost

Compartiu aquesta història

Com tots els anys, el Jardí Botànic de Blanes obre les portes a les nits d’estiu per gaudir dels concerts en un ambient diferent. Enguany, després de les primeres actuacions del passat cap de setmana, els concerts continuaran a l’agost.

Durant tot el proper mes, tots els caps de setmana el Jardí Botànic obrirà les portes amb noves actuacions. Per a tots els caps de setmana, la organització a decidit continuar apostant per les formacions musicals de proximitat, és a dir, per aquelles bandes que són naturals de Blanes i Lloret i ja han consolidat el seu nom.

Cal destacar també, que els beneficis econòmics que generin les Nits de Marimurtra es destinaran íntegrament a la recerca científica en general i botànica en particular, la protecció del medi natural mediterrani, de les seves flors, la divulgació científica i la pedagogia dels valors ambientals i científics.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics