URGENT

L’Ajuntament no s’acollirà al nou pla de proveïdors

Compartiu aquesta història

En el passat ple del consistori de PLF, el Regidor d’Hisenda, Josep Ribas, va anunciar que la morositat de l’Ajuntament continua baixant i millorant respecte als anys passats.

Per aquest motiu, el regidor Ribas va assegurar que no preveuen acollir-se al pla que ha engegat el Govern espanyol per pagar als proveïdors.

També ha anunciat que si miréssim enrere, dels 700.000 euros que tenien a pagar, dels quals, més de 500 mil correspondrien a unes obres, que ja van ser aturats pels jutjats. Desprès Ribas va anunciar que hi ha diferents deutes, com el que correspondria amb la SGAE, i que estan tractant de reduir mitjançant la pressió que exerceixen tots els consistoris junts mitjançant la Federació de Municipis.

De totes formes, el regidor es conscient que continuen sense complir la llei que marca 30 dies per pagar els proveïdors. Però recorda que aquesta legislació no la compleix ni el mateix Govern espanyol que la va establir, i que ara per ara, l’ajuntament de PLF ja s’aproxima als 60 dies de pagament, amb tendència de millora.

Una tendència que, segons Ribas, sempre ha d’anar lligada amb que l’Ajuntament rebi els diners que li pertoquen, i així continuar funcionant amb liquiditat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics