URGENT

Iniciativa es presentarà a les municipals de Calella

Compartiu aquesta història

Després de catorze anys sense presentar-se a les eleccions municipals de Calella, Iniciativa per Catalunya – Els Verds (ICV) intentaran aconseguir representació a l’escenari polític de la ciutat del nord del Maresme.

De la mà de Sebastià Tejada i Francesca Sànchez, la formació ecosocialista provarà de tornar a tenir representació al consistori. Si bé les dues últimes representacions van ser els anys 1991 i 1995, amb un únic regidor en totes dues legislatures, després la formació no va tornar a tenir un lloc a l’Ajuntament.

Per aquest motiu, des de fa 3 mesos el partit polític està preparant un pla d’acció a dos anys vista, per presentar-se a les properes eleccions.

Ara per ara, les bases del seu projecte són la reconversió del sistema comercial i turístic, ja que el consideren massa madur, i creuen que necessita una transformació de cara al futur. Així com la presentació d’una vertadera oposició al Govern que sorgeixi a les eleccions, ja que consideren que aquesta “o no existeix, o no apareix”.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics