URGENT

El Club de Futbol Femení de PLF busca noves jugadores

Compartiu aquesta història

Després que part de la plantilla de l’equip de futbol femení hagui deixat el club per iniciar els estudis universitaris, ara el grup de noies busca noves jugadores per continuar jugant aquesta propera temporada.

Si bé l’equip ja porta funcionant 2 anys, enguany s’ha trobat sense efectius suficients per poder continuar competint en el futbol 11. Per aquesta raó, els responsables de la formació esportiva busquen noves incorporacions al conjunt esportiu.

Tal i com indica una de les mares de les jugadores, Montse Rovira, l’equip necesita reforços. Per aquest motiu, des de la formació es fa una crida a totes aquelles noies que els hi agradi el futbol i tinguin una edat compresa entre els 12 i els 18 anys per tal de formar part del Club Deportivo Palafolls.

La competició s’inciarà a principis d’octubre i els partits es disputaran pels voltants de Girona. De totes formes, si el club no aconsegueix federar 16 noies, no es podran inscrure a la competició. El que Rovira ha considerat una veritable llàstima després de 2 anys treballant per confeccionar l’equip.

Rovira informa que el proper divendres a 2 quarts de 9 faran una trobada al Café de PLF per informar a les jugadores actuals, i les noies interesades, sobre com funcionarà l’equip la propera temporada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics