Enxampen un home amb 800 plantes de marihuana mentre feia una barbacoa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un veí de Lloret ha estat detingut després que la policia local de la població descobrís una gran plantació de marihuana a casa seva.

La sorpresa de la operació antidroga no ha estat l’ampli dispositiu d’investigació, com acostuma a succeir en aquests casos. Sinó que l’home va ser enxampat després que la policia local li anés a advertir que no es podia fer foc, ja que estava preparant una barbacoa.

Després que la policia de Lloret veiessin la columna de fum, es va desplaçar fins al punt del seu origen, on van anar a advertir al propietari de la casa que no es podia realitzar cap foc, ja que es trobava a menys de 500 metres d’una zona forestal.

Un cop allà, però, els agents es van trobar amb una plantació de marihuana, que el detingut guardava en una mena de cobert annex a la finca. En total, s’han comissat 800 plantes i 1.500 esqueixos.

La policia ha detingut a l’home per un suposat delicte contra la salut pública. Després d’emmanillar l’home i fer les primeres diligències del cas, l’afer s’ha traspassat als Mossos d’Esquadra.

Cal puntualitzar que el motiu que va alertar a la Policia Local va ser la columna de fum que sorgia des de la mateixa finca. I es que en temporada d’estiu està completament prohibit fer barbacoes o foc per cremar restes agrícoles a les zones forestals o a un distància de 500 metres d’aquestes per l’alt risc d’incendi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics