URGENT

Sant Genís de PLF celebrarà demà la III Festa del Contrapàs

Compartiu aquesta història

De la mà de Vivelles, cultura i entorn de Sant Genís, la dansa folklòrica de la població bressol de PLF tornarà a ser ballada novament aquest estiu.

Si bé el Contrapàs va ser recuperat fa pocs anys, els seus orígens venen de segles enrere, tal i com ens explica el membre de l’Associació Sant Genís Vivelles, Xavier Salicrú.

Com que la dansa encara està en procés de recuperació, l’entitat Vivelles està duent a terme una sèrie de tallers per aprendre a ballar el Contrapàs. L’última d’aquestes classes es farà aquest mateix vespre a dos quarts de deu. I tal i com apunta Salicrú, aprendre els passos del contrapàs no es gens complicat.

De cara a demà, la tercera edició de la festa de Contrapàs aplegarà als assistents, cap a les nou del vespre, a la pista de l’antiga escola de Sant Genís. Salicrú ens explica els preparatius.

El preu del sopar és de 12 euros i cal comprar el tiquet anticipadament mitjançant el número de telèfon que apareix a l’agenda d’activitats de PLF. Salicrú ens explica en que consistirà el menú per als assistents.

Per als més menuts, els menú infantil consistirà en pollastre amb patates i les postres. El preu en aquest cas serà de 8 euros.

Tal i com informa l’associació, aquesta activitat pretén difondre la cultura pròpia de l’entorn. Per aquest motiu, s’ha volgut desmarcar des de fa uns anys del que era al Festa Gran de Sant Genís, que es celebrarà la propera setmana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics