URGENT

Detingudes vuit persones per tràfic de drogues a Lloret

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra han detingut vuit homes de nacionalitat estrangera com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública a Lloret.

Aquesta operació es va dur a terme després que els mossos comprovessin que en una zona de l’Avinguda Just Marlés, un dels carrers principals de la localitat, s’estiguessin venent drogues.

Durant el dispositiu els agents van constatar que es tractava d’un grup de persones que tenien uns rols definits i treballaven coordinadament. Mentre uns buscaven possibles compradors i pactaven el preu, els altres portaven i entregaven les drogues. A la vegada, també hi havia persones que es dedicaven a controlar l’entorn per avisar de la possible presència de policies.

Finalment, els mossos van detenir tots els membres del grup després d’enxampar-los in fraganti, a qui se’ls va comissar els telèfons mòbils que utilitzaven per posar-se en contacte, i nou bossetes amb cocaïna i marihuana.

Després de ser detinguts, el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics