URGENT

La 71a Travessia Popular del Port de Blanes torna a superar-se a si mateixa amb rècord de participants

Compartiu aquesta història

Un total de 380 nedadors van participar en la tradicional Travessia per la platja de Blanes, fet que supera per segon any consecutiu el nombre de participants de les anteriors edicions.

Organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, la travessia va atreure als veïns de la vila i als turistes, que es van congregar tant en el punt de sortida, com en el d’arribada. És a dir, tant Sa Palomera com la platja petita de darrere del port van estar plenes a vessar.

Tal i com ja vam informar en dies anteriors, la novetat d’enguany van ser els casquets de bany que van haver de dur els participants amb el número de dorsal, per tal de tenir una major identificació dels nedadors.

Tot i que no es tractava d’una prova competitiva, els primers classificats dels Open Masculí i Femení van rebre guardons, així com la resta de participants un recordatori de la prova en forma de medalla.

En aquest sentit, el guanyador de la prova va ser un any més el blanenc Guillem Pujol, del Club Natació Lloret, i que fa just unes setmanes es va proclamar campió d’Europa.

A l’Open Femení el primer lloc també va ser per la guanyadora de l’any passat, és a dir, per Aida Bertran del Club Esportiu Mediterrani.

Els dos participants més joves de la prova, i que van aconseguir acabar els 900 metres del recorregut van ser Pau Ribas Abella de 6 anys, i Sofia Lluc, de 9 anys.

La organització també va entregar distincions especials als participants més veterans, i al nedador paralímpic Iván Fernández.

Al llarg de la prova diversos vaixells lleugers van anar seguint el participants per si en algun moment necessitaven algun tipus d’atenció per cansament o per picada de medusa.

Per poder organitzar la prova de natació, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes ha comptat enguany amb la col•laboració de diverses empreses i institucions, com ara el Club de Vela Blanes, la Creu Roja o Protecció Civil.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics