Santa María celebra les seves Festes entre avui i demà

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb motiu de la diada de Santa María, el barri de PLF que porta el mateix nom, celebrarà la seva Festa Gran entre aquesta propera nit i demà.

Aquesta nit el Parc de Les Esplanes acollirà la revetlla de la festivitat amb un ball per a tots els públics. Aquest començarà a dos quarts d’onze de la nit,i si bé al principi estarà més aviat adreçat a la gent gran amb passos dobles i rumba, un cop entrada la plena nit, la disco-mòbil, encarregada de punxar les cançons, canviarà el registre amb temes més actuals.

Al llarg de la nit hi haurà servei de bar a càrrec de la Associació d’Amics de Can Batlle, i també es podrà menjar alguna cosa.

Demà les activitats es concentraran al matí. En aquesta direcció, la Plaça del Cafè de PLF acollirà la VII Trobada d’Intercanvi de plaques de cava, de forma que enguany l’esdeveniment també formarà part dels actes de la Festa de Santa Maria.

Els més menuts, en canvi, podran gaudir d’una Festa de l’Escuma, que tindrà lloc al Parc de les Esplanes des de les 12 del migdia.

Enguany la Festa de Santa Maria ha tingut un petit canvi en la seva organització. La regidora de Cultura i Entitats, Dolors Agüera, ens explica els motius.

Per aquest motiu, les Festes d’aquest any estaran organitzades des del mateix Ajuntament i l’Associació d’Amics de Can Batlle, tal i com apunta Agüera.

La regidora també ha volgut expressar el seu agraïment als anteriors organitzadors de les Festes de Santa Maria, per les tasques que han realitzat al llarg dels anys.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics