Troben mort un home rus amb signes de violència a Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home rus d’entre els 40 i els 50 anys, a qui han trobat aquesta matinada en un pis de Lloret.

Segons informa l’Agència Catalana de Notícies, cap a les 12 de la nit, els agents de la policia van rebre un avís d’uns coneguts de la víctima per a que anessin fins al seu domicili. Quan van arribar es van trobar l’home mort al lavabo amb un tall al coll i diferents signes de violència.

A l’interior del domicili també hi havia dues dones russes amb signes evidents d’embriaguesa, una de les quals era la parella sentimental de la víctima. De totes maneres, la policia les ha detingut per desobediència.

Més enllà d’aquesta troballa, a Lloret aquest cap de setmana es va tornar a dur a terme el dispositiu “Marlés”, que té com a objectiu controlar les zones d’oci nocturn de la població. Finalment, l’aparell policial va detenir a sis persones i va acabar traslladant a dues més a les dependències policials al tenir la seva documentació d’una forma irregular al país.

Entre les diferents denúncies i detencions, es troben casos de venda ambulant pel carrer i prostitució, així com aldarulls i robatoris.

Segons els Mossos d’Esquadra, la coordinació entre la policia catalana i la local de Lloret es continuarà fent per tal de detectar i prevenir conductes il•legals a la zona d’oci nocturn de la població.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics