El CAP de PLF respon positivament davant el projecte que utilitza les tecnologies per controlar els nens petits

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després que la Corporació de Salut del Maresme i La Selva posés en marxa el projecte “La visita comença a casa” al CAP de PLF com a espai de la prova pilot, l’equipament sanitari del municipi està responent amb una bona valoració davant del programa.

Aquest projecte té com a objectiu apostar per les possibilitats que ofereixen les tecnologies de la informació i la comunicació. En aquest sentit, la idea aprofita la xarxa d’Internet per tal de comunicar els pares dels nens petits amb els pediatres.

És a dir, els pacients han de respondre un formulari digital que reben després de demanar visita al CAP, i que han d’enviar abans d’aquesta. Les dades serviran per atorgar una major informació als pediatres i fer una visita més personalitzada, a la vegada que amplien l’historial clínic del menor.

El fet que s’hagi aplicat al centre sanitari de PLF com a punt de la prova pilot és perquè és tracta d’un centre petit i amb una major facilitat per tal d’organitzar-se davant d’aquest nou sistema.

Després dels primers 8 mesos des de la implantació del projecte, la Infermera del CAP de PLF, Marta Azuara, dóna una bona valoració al projecte davant de els possibilitats que els ofereix.

En aquest sentit, Azuara creu que la idea podria estendre’s per la resta de centres sociosanitàris sense cap mena de problema.

Des del CAP de PLF també han pogut comprovar que el nou servei està tenint una bona acollida entre els pares dels menors, ja que pràcticament la majoria responen el qüestionari, i si no ho fan, acostuma a ser per problemes informàtics.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics