URGENT

Els socorristes salven la vida a un home que s’ofegava a la platja de Blanes

Compartiu aquesta història

La ràpida intervenció del servei de Vigilància, salvament i Socorrisme de Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes va aconseguir salvar ahir la vida a un home que va quedar inconscient mentre es banyava al mar.

En les tasques del rescat també va col•laborar la Policia Local, que es van encarregar de les feines de suport necessàries.

La persona assistida va ser un ciutadà polonès de 49 anys, i que passava uns dies de vacances en un hotel de Blanes.

Va ser a les 3 de la tarda aproximadament, quan una dona molt nerviosa es va apropar fins al lloc de socors que hi ha a la platja de s’Abanell alertant que hi havia una persona ofegant-se a l’aigua. Immediatament, tres socorristes van anar corrents fins al punt on es trobava la víctima.

A l’arribar, van trobar l’home on trenca l’onada i cap amunt, pel que els socorristes el van treure i van iniciar les maniobres de reanimació cardiopulmonar, fins a que la persona va recuperar el pols, la respiració i la consciència.

Posteriorment, es va saber que l’home ofegat patia problemes de cardiopatía.

Minuts més tard, i amb l’ajuda de més equips mèdics, la víctima ser traslladada en helicòpter a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics