URGENT

West Side Story obrirà la Festa Major de PLF

Compartiu aquesta història

El pregó d’avui al vespre, ambientat en el musical americà West Side Story, però a la palafollenca, donarà el tret de sortida a la Festa Gran de PLF que s’allargarà fins al dia de la Diada Nacional de Catalunya.

L’acte, que s’espera que sigui un dels més multitudinaris de tota la Festa Major, tot i el trasllat de la seva ubicació tradicional. És a dir, passarà de celebrar-se de la Plaça de Poppi cap al pati de l’Institut Font del Ferro.

L’hora d’inici del musical s’espera cap a les 9 del vespre, i comptarà amb la participació de més d’una cinquantena de persones, entre actors i músics.

Per tal de contextualitzar el musical, cal dir que és una reversió moderna i a la americana, en aquest cas a la palafollenca, de la famosa obra de teatre “Romeu i Julieta” de Shakespeare.

Un cop finalitzat el pregó es donarà inici a totes les activitats del programa, entre les que destaca, com ve a ser habitual, els sopars a la fresca, el Correfoc, la festivitat de les Verges Trobades, les cercaviles i l’Alterfesta, que enguany comptarà amb la presència de Gossos com a caps de cartell, entre d’altres formacions musicals.

Destacar també el fet que Ràdio PLF canviarà la seva programació habitual d’estiu, i que des de demà mateix fins diumenge dedicarà una programació especial a la Festa Major, amb connexions en directe amb els diferents actes i amb l’esperat sorteig de l’estada per a dues eprsones en un hotel rural entre totes les respostes al dGorra del mes d’Agost i dels primers dies del setembre,

Anunciar en el mateix sentit que la propera temporada de Ràdio PLF començarà el 16 de setembre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics