West Side Story obrirà la Festa Major de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El pregó d’avui al vespre, ambientat en el musical americà West Side Story, però a la palafollenca, donarà el tret de sortida a la Festa Gran de PLF que s’allargarà fins al dia de la Diada Nacional de Catalunya.

L’acte, que s’espera que sigui un dels més multitudinaris de tota la Festa Major, tot i el trasllat de la seva ubicació tradicional. És a dir, passarà de celebrar-se de la Plaça de Poppi cap al pati de l’Institut Font del Ferro.

L’hora d’inici del musical s’espera cap a les 9 del vespre, i comptarà amb la participació de més d’una cinquantena de persones, entre actors i músics.

Per tal de contextualitzar el musical, cal dir que és una reversió moderna i a la americana, en aquest cas a la palafollenca, de la famosa obra de teatre “Romeu i Julieta” de Shakespeare.

Un cop finalitzat el pregó es donarà inici a totes les activitats del programa, entre les que destaca, com ve a ser habitual, els sopars a la fresca, el Correfoc, la festivitat de les Verges Trobades, les cercaviles i l’Alterfesta, que enguany comptarà amb la presència de Gossos com a caps de cartell, entre d’altres formacions musicals.

Destacar també el fet que Ràdio PLF canviarà la seva programació habitual d’estiu, i que des de demà mateix fins diumenge dedicarà una programació especial a la Festa Major, amb connexions en directe amb els diferents actes i amb l’esperat sorteig de l’estada per a dues eprsones en un hotel rural entre totes les respostes al dGorra del mes d’Agost i dels primers dies del setembre,

Anunciar en el mateix sentit que la propera temporada de Ràdio PLF començarà el 16 de setembre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics