6 ferits lleus en un incendi a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La matinada de divendres a dissabte els Bombers de la Generalitat han treballat en un foc d’habitatge declarat al carrer Alberes de Blanes.

L’incendi, que s’ha iniciat al pis 3-2, ha calcinat totalment el menjador de l’immoble i ha provocat sis ferits, dos d’ells menors d’edat. Aquests ferits van ser traslladats a l’Hospital de Blanes per inhalació lleu de fum.

En un primer moment, agents de la Policia Local van aconseguir extingir el foc tot i que els Bombers van haver de revisar i ventilar la zona. L’incident va fer desallotjar preventivament a tots els 25 inquilins del bloc de pisos que, una estona més tard, van poder tornar a casa seva.

Tot i que l’incendi va ser extingit ràpidament va causar una gran fumarada que va afectar tot el bloc de pisos. En concret, la propietària del pis, les seves dues filles menors d’edat i tres persones més de pisos veïns van haver de ser evacuades fins a l’Hospital de Blanes per inhalació lleu de fum.

Fins al lloc dels fets es van traslladar tres dotacions dels Bombers, efectius de la Policia Local i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics