Comencen les obres de cobriment de la riera de Can Feliciano de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest matí s’han iniciat els treballs per cobrir l’únic tram de riera que quedava descoberta en el tram urbà de Malgrat, el polèmoc tram de Can Feliciano.

El projecte de cobriment consisteix en la col•locar una plataforma prefabricada de formigó sobre la riera, que ja està canalitzada amb un calaix també de formigó. Aquest tram, que va des del pont del carrer de Passada fins al del carrer Riera, no arriba als 150m.

Es tracta del tram, just davant de l’antiga caserna de la Policia Local, i que centenars de veïns van demanar el seu manteniment com a espai verd. Després de mesos de polèmica el consistori va continuar endavant amb les seves intencions de canalitzar primer i ara cobrir.

La cobertura que es farà ara, però, és provisional, a l’espera de poder urbanitzar un passeig sobre la riera. Un tram, però que l’Ajuntament ja ha anunciat que serà diferent als altres trams ja urbanitzats fins la plaça de l’ancora. Com va avançar RP, es preveu fer un cobriment més intimista.

Les obres de cobriment afectaran al trànsit en aquesta zona. La Policia Local ha establert un dispositiu de recorreguts alternatius en funció de l’afectació d’un o dels dos carrils del carrer de Feliciano, segons l’evolució de les obres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics