URGENT

La policia local de PLF estrena Twitter

Compartiu aquesta història

Des d’ahir està operatiu un nou canal de comunicació del cos local de seguretat. Es tracta d’un compte de Twitter des del que la Policia donarà puntual informació sobre incidències a la via pública, consells de seguretat així com informació d’interès sobre la nostra població .

Amb aquest compte també es vol apropar l’activitat habitual i diària dels agents i del cos.

L’objectiu és que el ciutadà pugui tenir puntual informació de les incidències a PLF, especialment pel que fa a les afectacions al trànsit. Ho explica el cap de la Policia Local, Antoni Carreras.

De tota manera el canal de twiter de la Policia d’entrada no serà bidireccional, sinó que serà només per informar directament a la ciutadania.

El cos aposta pel Twitter i no pel Facebook, perque segons Carreras aquesta xarxa està més instaurada i més estesa entre la ciutadania i és molt més ràpida.

El compte de la policia local es pot trobar i seguir a @plpalafolls i es suma a l’oferta d’informació institucional existent amb el compte de l’Ajuntament de PLF tant a Twitter com al Facebook que estan operatius des de l’estiu del 2012.

Amb les primeres hores de funcionament el twitter de la policia ja compta amb una 30a de seguidors i segueix l’estela d’altres policies properes que incorporen aquesta xarxa social per acostar-se a la ciutadania com passa amb altres municipis com Canet, Pineda o Malgrat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics