URGENT

La revista RiP enceta el cicle “Sopant amb autors”

Compartiu aquesta història

 

La voluntat de la revista és citar a un escriptor o escriptora cada mes per tal de poder xerrar sobre literatura i sobre l’obra de cada autor mentre es gaudeix d’un sopar en un restaurant de PLF.

Es vol abolir les fronteres existents entre escriptor i lector, al voltant d’una taula.

De fet aquest cicle vol donar continuïtat a les trobades amb autors que ja organitzava la revista fa un parell d’anys, sota el nom de Tas de Lletres. Llavors autors de diferents disciplines es trobaven de forma distesa a la biblioteca per interactuar amb els palafollencs que estaven interessats. Ho explica Toni Selvaggi, membre de la revista RiP.

La principal diferencia entre el Tast de lletres i el Sopant amb autors, és el marc en el que es fa la trobada, ja que ara es vol crear un ambient diferent en una taula i compartint el sopar.

Els Sopars amb autors comencen demà divendres amb la presència de l’escriptora mataronina Bel Olid, amb un sopar a la pizzeria Balconet.

Selvaggi explica que no hi ha cap guió establert, i que la conversa derivarà cap on vulguin els assistents a l’acte, sempre en el marc de l’actualitat i del fet literari. Diu el membre de RiP que Olid és una autora compromesa.

Olid és autora de l’assaig “Heroïnes postmodernes: models literaris contra l’universal masculí”, guardonat amb el Premi Rovelló 2010. El mateix any va rebre el premi Documenta amb la novel•la Una terra solidària.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics