URGENT

El programa “Divendres” de TV3 s’instal.la a Malgrat

Compartiu aquesta història

Durant tota la setmana que ve el municipi serà el protagonista del programa de sobretaula de TVC. Cada setmana el programa visita una població de Catalunya, amb la intenció d’apropar la localitat a l’audiència fixant-se en diferents aspectes de la vila; des de tradicions, menjars típics, racons especials i conèixer la seva gent.

L’equip mòbil del magazine de tarda de TV3, que presenten els periodistes Xavi Coral i el mataroní Espartac Peran, s’instal•larà a la plaça de l’Església des d’on faran diverses connexions amb el plató del programa per donar a conèixer els elements més destacats de la vida cultural i social del municipi.

Tot i que encara no es sap quins seran els trets que es destacaran de la localitat, el programa acostuma a fer reportatges i connexions per apropar els trets més distintius de cada municipi que visita.

El programa és un magazine de 90 minuts de durada que pretén fer arribar l’actualitat del dia a dia a l’espectador amb un punt de vista diferent.

Entre els pobles visitats pel programa en les temporades que porta en antena hi ha Canet, Arenys de Munt, St Pol o Tordera.

El programa es pot veure cada tarda després de la sèrie La Riera.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics