L’Autopista del Maresme s’allargarà fins a Lloret abans del 2018

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’últim tram de l’autopista C-32, el que ha d’unir Blanes i Lloret de Mar s’ha desencallat i serà una realitat abans que s’acabi aquesta legislatura, segons ha explicat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila en una entrevista a Catalunya Informació. L’obra tindrà un pressupost de més de 60 milions d’euros que assumirà la concessionària Abertis.

Aquesta autopista ara mateix acaba a la carretera entre Tordera i Blanes, i fa anys que es reclamava que es prolongués vuit quilòmetres més fins a Lloret de Mar. Finalment s’ha arribat a un acord amb Abertis per fer una inversió de 60 milions d’€ i que possibilitarà que més cotxes passin per l’autopista traient trànsit a la N-II i la carretera d’accès a la Costa Brava, que passa per PLF. Ho diu el mateix conseller.

Diu Santi Vila que aquest nou tram entre Blanes i Lloret no serà de pagament, si només es fa aquesta distància.

Santi Vila ha explicat que les obres podrien començar l’any que ve i que la previsió és que estiguin acabades a finals de legislatura. El conseller ha afegit que a mitjà termini l’objectiu és entroncar aquesta carretera amb l‘N-II.

El tram de l’autopista que s’ha de construir entre Blanes i Lloret s’espera que sigui d’un carril per sentit, i que ajudi a descongestionar els accessos a les primeres poblacions de la Costa Brava.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics