URGENT

El govern estudia instaurar una zona exclusiva d’aparcament per a residents a St. Lluís

Compartiu aquesta història

Aquest passat estiu s’ha fet evident les mancances que té aquest barri pel que fa a aparcaments. El fet que Marineland hagi instaurat un estacionament de pagament ha fet que molts visitants del parc hagin decidit buscar aparcament fora de l’espai del parc per evitar, així, haver de pagar els 4€ diaris que costava aquest aparcament.

A banda de problemes de circulació i de seguretat, això ha fet que trobar una plaça d’estacionament al barri de St Lluís hagi estat molt difícil aquest estiu.

Davant d’aquesta situació, el consistori està valorant diferents opcions per tal d’impedir que aquesta activitat perjudiqui als veïns del barri.

Una de les mesures que s’està estudiant és habilitar una nova zona d’aparcament lliure a l’espai que hi ha entre la Figuerassa i la carretera de Malgrat. Aquest espai ja s’utilitza com a aparcament, però el consistori vol adequar-lo per facilitar una nova zona pels veïns.

Segons Josep Rueda, regidor d’urbanisme de PLF, una altra de les possibilitats que suspesa el consistori és crear una zona verda gratuïta a tot el barri i exclusiva pels veïns de PLF. Això faria que només els empadronats a la nostra vila poguessin estacionar al barri a l’estiu, per evitar així que els visitants de Marineland ocupin el poc estacionament de la zona. Rueda ho explicava en l’últim ple municipal.

St Lluís és una de les zones on els problemes d’aparcament són evidents i cròniques. Durant anys, a l’hora de fer-se l’habitatge, no es requeria dotar-se d’un aparcament tancat. Això provoca que hi hagi molts vehicles sense garatge i que a partir de les 9 del vespre sigui quasi impossible trobar una plaça d’estacionament a la via pública.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics