Endesa fa millores per millorar la qualitat i la continuïtat del servei

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Segons la companyia elèctrica ja s’ha finalitzat la implantació d’un nou sistema de manteniment basat en les últimes tecnologies a diferents subestacions de la comarca del Maresme. Uns treballs que volen millorar la seguretat d’aquestes instal•lacions i, per tant, la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als prop de 230 mil abonats que depenen d’aquestes instal.lacions.

En concret, s’ha dotat els equips de manteniment de 6 subestacions d’unes unitats portàtils tipus tauletes tàctils i d’un nou programari informàtic. D’aquesta manera els inspectors poden focalitzar més fàcilment els punts que cal revisar i recollir dades que després seran tractades de manera unificada a tot el territori, la qual cosa permet fer un anàlisi més acurat i aplicar els criteris idonis per aconseguir un funcionament òptim dels equips.

L’actuació beneficia clients de les subestacions Calella, Mataró, Tordera, Santa Susanna i Premià de Dalt.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics