Malgrat assegura que no deu “ni un euro” al CCM

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, afirma està enfadada per les declaracions fetes fa uns dies pel president del CCM, Miquel Angel Martínez, que assegurava que els Ajuntaments mantenen un deute global d’1 milió d’€ amb l’administració comarcal. Un deute que segons Martínez, fa que el consell estigui en una situació de debilitat i de supervivència econòmica.

L’alcaldessa es mostra molesta per la generalització feta des del consell, i demana que s’expliqui quins són els Ajuntaments deutors, ja que afirma que no només Malgrat no deu “ni un euro” sinó que és el consell el que deu prop de 160 mil € al consistori malgratenc.

Campoy lamenta que aquestes afirmacions del president comarcal no ajuden a millorar la imatge de la política local.

Campoy recorda que el municipi continua pagant als seus proveïdors a 30 dies i que no ha hagut d’acollir-se a les línies d’ajuda del govern central per facilitar els pagaments endarrerits.

Tot i això lamenta que les administracions superiors centrifuguin el seus dèficits als Ajuntaments. En aquest sentit alerta que quan la Generalitat diu que eixugarà el deute que té amb els ajuntaments parla només del deute reconegut. Campoy explica que el govern català deu realment 1 milió i mig d’€, mentre que només té reconegut uns 250 mil €. La diferència comptabilitza com a dèficit municipal, quan realment és un deute de la Generalitat.

Entorn el suposat deute dels municipis amb el CCM, Malgrat es suma a d’altres municipis propers, com Pineda o PLF que ja han anunciat que no tenen cap deute pendent amb l’administració comarcal.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics