URGENT

Obert el termini de sol•licitud de la reducció en els rebuts de l’aigua

Compartiu aquesta història

 

Com cada any i durant el mes d’octubre es poden formalitzar les demandes d’ajudes econòmiques que permeten una reducció dels rebuts trimestrals de l’aigua. Aquestes ajudes estan dirigides a jubilats, pensionistes, famílies nombroses o monoparentals.

Les persones que aconsegueixen aquesta reducció veuen eliminat un impost local que s’aplica en la facturació d’aquest subministrament.

Ho explica Xesca Torres des de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament.

Aquesta reducció, però, només s’aplica, prèvia sol•licitud i aprovació de la demanda, a persones jubilades o pensionistes que tinguin uns ingressos inferiors al salari mínim interprofessional i que estiguin empadronats a la nostra vila.

D’altres requisits són només posseir una propietat i viure sols o amb persones depenent econòmicament dels sol•licitants.

Aquesta reducció la gestiona l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament des de fa anys.

Qui vulgui optar a aquestes ajudes cal que recullin la documentació i els formularis necessaris a la pròpia àrea, al carrer Francesc Macià, 2 1r pis. Un cop complimentats cal presentar la documentació al registre de l’Ajuntament, a la pl. Major.

Un cop valorada la sol•licitud es resoldrà la concessió o no de l’ajuda, que un cop aprovada, consisteix en l’eliminació d’un impost municipal, d’uns 12€ trimestrals, el que representa un estalvi anual d’uns 48€.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics