URGENT

Mor un dels esportistes que participava a la Challenge Costa de Barcelona-Maresme

Compartiu aquesta història

 

Un home de nacionalitat britànica que participava en el 5a edició d’aquesta prova esportiva, que es celebrava ahir entre Calella i Montgat , ha mort d’una parada cardiorespiratòria poc després de començar la prova de natació -la primera de les tres de que consta el triatló.

Segons expliquen els organitzadors en un comunicat, en els primers metres de la prova de natació el triatleta ha patit una pèrdua de coneixement. Els equips de salvament de la Creu Roja han evacuat l’home a terra on els serveis mèdics han intentat reanimar-lo amb el suport d’una UVI mòbil del Sistema d’Emergències Mediques desplaçada fins al lloc. Els serveis mèdics, però, no han pogut fer res per salvar-li la vida i han certificat la mort del triatleta després de practicar les corresponents maniobres de reanimació sense èxit.

Challenge Barcelona Maresme, l´Ajuntament de Calella, el Consell Comarcal del Maresme i la Federació Espanyola de Triatló han expressat en el comunicat el condol a la família i han volgut agrair la tasca dels serveis d’emergència.

La víctima era un dels més de 1300 esportistes que van prendre part ahir d’aquesta triatló internacional que recorre els municipis del Maresme. En l’edició d’enguany han participat atletes de 36 països diferents. La prova inclou 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres de bicicleta i una marató a peu amb més de 42 quilòmetres.

La prova la va guanyar el portuguès Sergio Marqués amb un crono de 8 hores i 5 minuts, baixant 10 min el millor temps de la cursa. També ha baixat 7 min el record de la Challenge Eva Wutti, que va fer un temps de 8 hores i 51 minuts.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics