URGENT

El sots 25 de bàsquet guanya al Fontajau i ja és 4t

Compartiu aquesta història

L’equip s’enfrontava al Palauet als gironins, que van marxar derrotats de 7 punts de la pista palafollenca, 57 a 50. La victòria fa que l’equip local escali posicions a la classificació, situant-se a la 4a plaça, amb 2 victòries i 1 derrota i un partit menys. Aquesta propera jornada viatjaran a la pista del La Salle Girona, que són 9s a la taula i que encara no ha conegut la victòria en aquest campionat.

També ha guanyat aquesta setmana el Junior, que s’enfrontava al St. Feliu. Els gironins van marxar de PLF amb una derrota, 56 a 47 davant d’un sòlid equip palafollenc, que ara ocupa la 4a plaça a la lliga i que podria escalar posicions aquest cap de setmana si guanya a l’Hostalric, actuals 3s a la taula.

Qui no aixeca cap és el sènior que ha tornat a perdre i continua cuer de la classificació. L’equip no va poder superar el líder, el Vilafant que es va imposar còmodament al Palauet 37 a 77 en un partit plàcid els empordanesos.

El sènior té ara un desplaçament igualment complicat, ja que aquesta propera jornada juguen a la pista del 2n classificat, el Llança.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics