Reparteixen 40 kg de plàtans entre els estudiants que avui anaven a peu a escola

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Coincidint avui amb el dia Mundial de l’Alimentació, l’Àrea d’Ensenyament de PLF ha repartit aquest matí plàtans entre els estudiants que accedien sosteniblement als seus centres escolars; ja fos a peu, amb bicicleta o amb patinet.

La iniciativa s’emmarca dins la campanya anem caminant a l’escola que vol impulsar la mobilitat sostenible entre els estudiants de la nostra localitat.

En diferents punts en el trajecte d’entrada tant a les escoles com en el centre de secundària, s’han instal•lat punts de distribució que han repartit els 40 quilos de plàtans entre els estudiants. Una fruita que s’ha exhaurit ràpidament.

Aquest any és el primer en el que a la campanya de repartiment de fruita s’han inclòs els estudiants de secundària de l’institut de PLF, i segons fonts de l’Ajuntament, hi ha hagut una bona acceptació per part dels joves.

En altres ocasions s’havia repartit també plàtans o mandarines entre els estudiants, una pràctica que no només es fa el dia Mundial de l’Alimentació sinó que també es fa de forma aleatòria i sense avís per tal de fomentar el fet d’anar a peu o en bicicleta a estudiar, abandonant el costum d’acostar-se en vehicle privat a les àrees d’ensenyament de la nostra vila.

La presència de cotxes a les escoles és notable ja que les dues escoles de primària es troben en una mateixa àrea. És per això que per evitar embussos a les hores d’entrada i sortida dels estudiants, des de fa uns cursos els centres mantenen horaris lleugerament diferents al matí.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics