Jutgen l’home acusat de matar al seu pare i tancar-lo en un armari a Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Un tribunal popular jutjarà a partir d’avui l’acusat que s’enfronta a 27 anys i mig de presó pels delictes d’assassinat, robatori amb violència i estafa continuada.

El crim va tenir lloc a finals de maig del 2011 al domicili de la víctima, a l’Avinguda de Blanes de Lloret. Segons el relat del fiscal, el processat va discutir amb el seu pare, de 61 anys, i el va atacar amb una navalla, aprofitant que jeia en un sofà-llit i que no es podia defensar. Després de prendre-li diners i la targeta de crèdit, va embolicar el cadàver amb una bossa i el va encabir dins un armari.

El ministeri públic subratlla que l’acusat, de 36 anys, va atacar el pare “amb intenció d’acabar amb la seva vida” aprofitant-se que l’altre no es podia defensar.

El cadàver del pare no es va descobrir fins dues setmanes després. El propietari del pis va alertar la policia perquè feia dies que no veia el seu llogater. Una patrulla de Mossos d’Esquadra el va acompanyar fins a l’apartament i, un cop dins, van trobar el cos de la víctima. El cadàver es trobava “en un elevat estat de descomposició”.

Els Mossos d’Esquadra van aconseguir atrapar l’ara processat el dia 28 d’agost d’aquell mateix any a Salou. Per fugir de Lloret, l’acusat va endur-se el BMW del seu pare i, entre els dies 25 i 26 de maig, va arribar a retirar 1.960 euros del compte corrent de la víctima amb la targeta bancària. A més, també la va fer servir per pagar diversos peatges d’autopista.

 

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics