El sots25 de bàsquet guanya de 14 al Vilablareix

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’equip va endur-se la victòria en l’enfrontament contra el gironins al Palauet: 85 a 71. Ara el sots 25 puja un esglaó més i ja és 3r a la taula classificatòria. Empatat a victòries i derrotes amb el Cassenc, que és 2n i el proper rival dels palafollencs. Una victòria del sots 25 permetria escalar fins el 2n lloc de la taula.

Precisament contra el cassenc jugava aquesta jornada el junior palafollenc. Els de la Selva van endur-se la victòria del Palauet, 59 a 71. Els palafollencs són 6s amb 2 victòries i 4 derrotes. La propera cita de l’equip és contra el Palafrugell, actuals 7s del campionat.

Qui encara no ha sumat cap victòria és el sènior palafollenc que ha caigut aquesta setmana de 7 punts a casa contra el Vilablareix: 58 a 65. Aquesta és la 5a derrota de l’equip que es manté últim de la taula. La propera jornada l’equip buscarà la primera victòria en una pista complicada, el Farners que és 3r a la classificació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics