Detinguts tres veïns de PLF i Tordera per robar la carrega de camions estacionats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’esquadra van detenir la nit del passat dijous, 17 d’octubre, a tres homes quan intentaven robar la càrrega de camions estacionats a l’àrea de servei de la Panadella, a la comarca de l’Anoia.

La detenció es va produir quan precisament s’havia instal•lat en aquest punt de l’antiga N-II un dispositiu de prevenció de robatoris a camions. Els agents van detectar un vehicle que circulava lentament i s’aturava al costat d’alguns dels camions estacionats. Quan es van apropar, els agents van comprovar que ja havien tallat les lones de dos camions, motiu pel qual van procedir a la seva detenció.

Segonts fonts municipals els tres detinguts, que tenen entre 21 i 24 anys, són de nacionalitat romanesa i veïns de Tordera i PLF. Tots tres tenen diversos antecedents i se’ls acusa d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. A més, es van intervenir les diferents eines que portaven per accedir a la càrrega dels camions. Divendres van passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Igualada, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Els robatoris a camions és una pràctica habitual. Un cop robada la carrega aquesta es reben en un mercat negre que amb la crisi s’ha estès. Actualment són nombroses les detencions i operacions policials que persegueixen aquestes pràctiques delictives.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics