URGENT

Foraden el pont del carrer passada de Malgrat per donar continuïtat al passeig de la riera.

Compartiu aquesta història

El pont havia estat una de les principals vies d’entrada a la localitat des de fa anys. De fet, el 2014 s’hagués celebrat el centenari d’aquest pont que salva la riera de PLF al seu pas per Malgrat de mar.

Precisament les obres de cobertura de la riera en la seva trama urbana, que s’han finalitzat recentment, són el motiu que ahir a la tarda uns operaris foradessin el pont.

La idea de l’Ajuntament és crear un passeig que vagi des del Cap de Salut i fins la plaça de l’ancora. El Pont, però era un impediment i una barrera per donar continuïtat al passeig, per això s’ha decidit foradar-lo parcialment i crear un pas que permetrà connectar els trams ja urbanitzats i els recentment coberts i que s’urbanitzaran en breu.

Aquesta intervenció, però no agrada als defensors del patrimoni malgratenc que ja han posat el crit al cel pel que creuen un nou atemptat contra elements històrics del municipi.

Denuncien la manca de sensibilitat del govern local amb el patrimoni local. Ho exemplifiquen amb les actuacions com ara la rehabilitació del castell, la manca d’interès per la Torra de la Vídua Sala o el mal estat d’altres elements culturals i històrics de la localitat.

Des de l’Ajuntament expliquen que aquesta actuació estava prevista dins el projecte aprovat i que els treballs encara no han acabat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics