Qui es vacuni de la grip tindrà un descompte en fruita i verdura

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa just una setmana que es va iniciar la campanya de vacunació contra el virus de la grip a la majoria de CAP de salut.

Tot i ser una campanya anual i de prevenció per evitar els efectes del virus quan aquest apareix a finals d’any, no sempre és fàcil incentivar als grups de risc. És per això que des de l’àrea bàsica de salut de Malgrat i PLF es vol incentivar la vacunació entregant promocions de descompte per la compra de fruita i verdura. La iniciativa també vol de retruc col•laborar amb el municipi, ho diu Silvia Valtierra, cap d’infermeria de l’àrea bàsica de Salut de Malgrat-PLF.

D’aquesta manera quan algú inclòs en els grups de risc es va a vacunar rep un val de descompte per usar en el mercat municipal de Malgrat per comprar-hi fruita i verdura. Uns productes que amb l’arribada del fred es fan indispensables per augmentar la fortalesa del cos davant d’atacs com el del virus de la grip.

Aquesta promoció es fa tant si es vacuna al Cap de Malgrat com si es fa al CAP de PLF, i enguany és la primera vegada que es fa. Diu la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, que es tracta d’una iniciativa pionera

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics