PLF ampliarà el seu cementiri amb 54 nous nínxols

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper novembre començarà la licitació per trobar l’empresa que tindrà delegada la gestió del cementiri. Una empresa que haurà de fer una inversió d’uns 100 mil per tal d’ampliar l’actual oferta de nínxols al cementiri municipal. Una instal.lació que ha quedat petita i necessita una ampliació per poder donar servei a la població. De fet actualment només hi ha 10 nínxols buits.

Un cop es trobi l’empresa que gestionarà la instal•lació, aquesta haurà de començar les obres a principis d’any. Uns treballs que dotaran al cementiri amb un primer mòdul de 54 nous nínxols dels 8 mòduls previstos en el projecte a llarg termini.

Simultàniament a aquesta construcció de nínxols l’Ajuntament s’encarregarà de crear l’enjardinament i els camins i escales necessàries per oferir un bon servei. Ho explicava el regidor d’urbanisme de PLF, Josep Rueda en el ple de dilluns.

Les obres corresponents a l’Ajuntament es financiaran a través d’una subvenció de la Generalitat que en principi estava destinada a una altra actuació, però que es canviarà de destí per subvencionar aquestes obres al cementiri, valorades en 120 mil€.

D’altra banda els 100 mil€ que haurà d’aportar l’empresa que gestionarà el cementiri ho farà amb una concessió dels nínxols que s’allargarà 20 anys.

L’ajuntament ha donat a conèixer els horaris del cementiri la propera setmana coincidint amb la festivitat de Tots sants.

Així el dimecres dia 30 estarà obert només a la tarda, de 3 a 6, el dijous 31 estarà obert de matí i tarda de 10 a 1 i de 3 a 6, que serà el mateix horari que el divendres dia 1.

Dissabte estarà obert al matí i a la tarda, tot i que es tancarà a les 5. Diumenge dia 3 estarà només obert al matí en horari habitual de 10 a 1.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics