La cobla de PLF toca aquest dissabte a Montserrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La cobla de la nostra vila actuarà per primera vegada en un dels racons més importants del país per la seva simbologia catalana. Ho farà a la plaça del monestir de Montserrat amb 3 actuacions diferents.

La primera serà a les 10 del matí a la plaça i en solitari. Després, a les 11, seran presents a la missa dins el monestir. Un cop finalitzada la missa, la cobla de PLF farà una ballada al costat d’una altre formació d’Igualada. Una ballada que s’allargarà de 12h a 14h.

La cobla aprofitarà l’estada a Montserrat per dinar i ja a la tarda faran una 3a actuació. Tenint en compte que són a Montserrat la cobla vol interpretar dues conegudes sardanes. Una, tot baixant pel camí dels degotalls, s’interpretarà la sardana El Passeig dels Degotalls, i la representativa “És la Moreneta”.

Els integrants de la cobla i els familiars aniran a Montserrat amb autocar fletat per la formació i que sortirà de bon matí de la nostra vila.

La cobla palafollenca ha estat convidada per l’Associació Catalana d’Amics de la Dansa a actuar a Montserrat. Unes actuacions que arriben just després que la cobla palafollenca protagonitzes el primer Aplec Maria Sabatera de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics