URGENT

La cobla de PLF toca aquest dissabte a Montserrat

Compartiu aquesta història

 

La cobla de la nostra vila actuarà per primera vegada en un dels racons més importants del país per la seva simbologia catalana. Ho farà a la plaça del monestir de Montserrat amb 3 actuacions diferents.

La primera serà a les 10 del matí a la plaça i en solitari. Després, a les 11, seran presents a la missa dins el monestir. Un cop finalitzada la missa, la cobla de PLF farà una ballada al costat d’una altre formació d’Igualada. Una ballada que s’allargarà de 12h a 14h.

La cobla aprofitarà l’estada a Montserrat per dinar i ja a la tarda faran una 3a actuació. Tenint en compte que són a Montserrat la cobla vol interpretar dues conegudes sardanes. Una, tot baixant pel camí dels degotalls, s’interpretarà la sardana El Passeig dels Degotalls, i la representativa “És la Moreneta”.

Els integrants de la cobla i els familiars aniran a Montserrat amb autocar fletat per la formació i que sortirà de bon matí de la nostra vila.

La cobla palafollenca ha estat convidada per l’Associació Catalana d’Amics de la Dansa a actuar a Montserrat. Unes actuacions que arriben just després que la cobla palafollenca protagonitzes el primer Aplec Maria Sabatera de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics