URGENT

Demà surten a la venda les entrades per la 6a Mostra Gastronòmica de PLF

Compartiu aquesta història

Un any més els restauradors de PLF, juntament amb el consistori i l’Acep han preparat la Mostra Gastrònomica de la nostra població, que arriba a la seva 6a edició amb una fórmula consolidada.

De nou una 10a de restaurants locals es donaran cita el proper dia 29 de novembre al Casal de l’Avi, que repeteix com a seu del certamen, ja que el teatre municipal continua en obres.

Els organitzadors destaquen que aquest equipament està ben valorat per restauradors i per visitants de la mostra i que a més la seva cèntrica situació el fa un lloc ideal per acollir aquesta celebració culinària.

El canvi del teatre al Casal de l’avi va comportar a més, la possibilitat d’ampliar el nombre de començats fins gairebé als 200. Ho explicava la tècnica de cultura Anna Rovira.

La Mostra Gastronòmica de PLF permet degustar una 20a de plats elaborats pels restaurants locals així com també postres, café, vi i cava, també de productors locals.

Les entrades per a l’edició d’enguany es començaran a vendre demà, primer de novembre, al Cafè de PLF i a un preu que es manté en els 30€ des de les últimes edicions. Un preu que permet degustar la 20a de plats de tardor. Diu Rovira que a banda de la presència de 2 nous restaurants, 11 en total, hi haurà altres sorpreses.

Una d’aquestes sorpreses serà el padrí o padrina de l’edició d’enguany. Cada any ve algun personatge del món de la cuina. Ja han vingut Nado Juvany, Carme Ruscalleda o un dels germans Roca

La mostra es va començar a fer el 2007, i des de la primera edició ha tingut un gran èxit i acceptació, esgotant-se les entrades en poques hores. Davant d’això, i tenint en compta la manca d’un equipament que pogués acollir a més comensals, es van fer alguns algunes proves com fer una doble jornada, però finalment sembla que la combinació Casal d’Avis i una única nit es consolida.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics