URGENT

L’amateur continua líder i el cadet ja és segon

Compartiu aquesta història

Bon cap de setmana esportiu pels principals equips de futbol de la nostra població.

L’amateur suma una nova victòria en aquest campionat, després d’imposar-se al Silenc per la mínima. Va ser un partit molt traVat pel líder com demostra que el gol de la victòria va ser al minut 71 i gràcies a un penal transformat per Ayuso. En definitiva 3 punts que permeten als locals seguir una setmana més com a líders en solitari de la classificació amb 21 punts en les 9 jornades disputades fins ara.

Aquest proper cap de setmana buscaran mantenir-se al capdavant de la taula jugant contra el 3r classificat el Quatre Vents de Blanes, que té 3 punts menys que els palafollencs. Una victòria dels groc-i-negres permetria ampliar distàncies entre els primers classificats.

Mica en mica els qui també van escalant posicions a la taula són els cadets que aquesta setmana es va imposar sobre el Racing Blanenc per 0 a 4, amb dos gols a la 1a part i 2 més a la segona.

La llauna la va obrir Mahamed, que sumaria encara l’últim gol de la jornada. Tanquen la llista de golejadors de l’equip Ayoub i Eric. El cadet és 2n amb 15 punts i a 6 del líder, que és el Blanes.

La propera jornada jugaran al municipal de PLF contra el Breda, actuals 8s a la taula.

Per últim l’infantil ha descansat aquesta setmana. Ho ha fet a la part mitja de la taula com a 8e classificat amb 8 punts, però un partit menys. Aquesta propera jornada buscaran una victòria contra el Tordera. Els veïns són 4ts a la classificació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics