URGENT

Gospel Viu actua aquest vespre al TNC

Compartiu aquesta història

 

La formació aparcarà la gravació del seu 4t treball discogràfic per oferir un concert molt especial. Després d’haver actuat en els principals espais escènics de Catalunya, com el Liceu, l’Auditori de Catalunya, al Kursaal de Manresa, a la Sala simfònica de l’Auditori de Girona entre d’altres, aquest vespre la formació vocal de PLF trepitjarà avui la sala gran del Teatre Nacional de Catalunya.

En aquest espai presentaran el seu darrer espectacle, Non Stop Gospel, en el que la formació canta gospel contemporani amb influència del Hip Hop o del funky, fugint dels clàssics del gospel i d’espirituals negres. El director de Gospel Viu, Moisès Sala explicava la composició d l’espectacle aquesta setmana a RP.

 

El concert de Gospel Viu al TNC començarà a les 9 del vespre i encara hi ha entrades disponibles a Platea a un preu de 21€. Es poden adquirir a través del web del propi Teatre Nacional.

Després d’aquest concert al TNC, la formació es tornarà a tancar a l’estudi de gravació per enllestir el seu treball discogràfic en el que, precisament, s’enregistrarà el seu espectacle Non Stop Gospel.

La gravació d’aquest treball discogràfic es vol fer a través del micromecenatge amb una campanya a la plana Verkami. Dels 8500€ que es necessiten, ja porten recollits més de 3400€ amb 45 aportacions de particulars. Aportacions a partir de 15€ i fins els 3 mil i que comporten contraprestacions als qui fan donatius.

El Non Stop Gospel es tornarà a veure el 20 de desembre a l’església de Lloret de Mar

 

Foto de portada: Benet Garcia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics