Concurs de Graffitis per decorar la Biblioteca jove de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament ha convocat un Concurs de Graffitis per seleccionar l’obra que decorarà una de les parets de la nova sala de la Biblioteca Comarcal, i que estarà dedicada a la Biblioteca Jove. Aquest nou servei cultural estarà ubicat a l’espai que fins fa uns mesos allotjava les dependències de Turisme, tot just al costat de la Biblioteca Comarcal.

La idea d’endegar un concurs de graffitis va sorgir amb un doble objectiu. Per un costat, promoure i impulsar la creativitat dels joves i, per l’altre, atraure el públic jove perquè utilitzin un nou equipament pensat expressament per a ells.

 

Els joves artistes entre 15 i 23 anys que vulguin participar al Concurs podran presentar els seus treballs fins el 18 d’aquest mes, tenint en compte que la paret a pintar amb els Graffitis és de 6 metres per 2,75m d’alçada i que la temàtica del dibuix haurà de ser sobre els joves i la lectura.

El 2 de desembre es reunirà una comissió que s’encarregarà de fer una preselecció dels treballs segons criteris d’originalitat, qualitat i dificultat d’execució. Aquesta primera selecció dels treballs s’exposarà en el vestíbul de la Biblioteca Comarcal fins el 20 de desembre i, durant tot aquest temps, els joves que visitin la instal•lació podran votar l’obra que volen per decorar la sala.

El dia 21, s donarà a conèixer l’obra guanyadora, que guanyarà 250€ i podrà guarnir les parets de la sala jove de la biblioteca.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics