URGENT

L’Estat només preveu invertir 60 milions a Rodalies l’any que ve

Compartiu aquesta història

 

La ministra de Foment, Ana Pastor, ha revelat que el pressupost del govern espanyol pel 2014 inclou una partida de 60 milions per invertir en la millora de la xarxa de rodalies de Catalunya. Unes millores que està oberta a pactar amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. Escoltem la ministra Ana Pastor.

Es dóna el cas que només fa uns dies la Generalitat va presentar un document en el que es marcaven les millores que es creuen urgents a la xarxa i que ascendeixen a més de 300 milions d’€.

Un informe que Pastor assegura no haver vist encara, segons recull l’ACN.

En aquest sentit, la ministra ha assenyalat que està “en contacte amb el conseller Vila per fer totes les millores que faci falta”.

L’informe, que incloïa una millora a la R1 de Rodalies, la del Maresme, estava consensuat amb l’empresa Renfe, pel que el govern català confiava que seria atès per l’executiu espanyol.

La responsable de Foment explica que s’està treballant amb el govern català per trobar el model de finançament que permeti construir la línia que ha de portar rodalies a la T1 de l’aeroport del Prat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics