Puja l’atur en 49 persones a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat octubre el nombre de persones que s’ha quedat sense feina a la nostra població ha augmentat per segon mes consecutiu. En tota hi ha 49 persones més a l’atur respecte un mes abans, el que suposa 836 persones sense feina a data 31 d’octubre a PLF. Aquest augment suposa un 6.2% respecte les dades del setembre.

Aquesta apujada és la més gran de tot aquest any i de fet cal anar al passat mes d’octubre per trobar un augment tant significatiu, cosa que demostra que l’octubre és un mal mes per la creació de llocs de treball.

De tota manera i per segon mes consecutiu, les dades interanuals són positives. Això vol dir que aquest octubre hi ha menys aturats que l’octubre de l’any passat. En concret, 40 persones menys sense feina que ara fa un any.

Una tendència que es repeteix a tots els pobles veïns, ja que en tots augmenta l’atur, però les dades interanuals són també positives.

El municipi on ha crescut més l’atur tant percentualment com en números absoluts aquest octubre és Pineda, que torna a superar els 3 mil aturats, després d’un augment de 216 persones en un mes, el que suposa un augment del 7.6%.

Encara per sobre del 7% hi ha Malgrat de Mar, amb 113 nous aturats i a punt d’arribar a les 1700 persones sense feina.

Tordera augmenta en 70 persones les seves llistes de desempleats, arribant a les 1770 persones i Sta Susanna arriba a les 250.

Al Maresme l’augment és d’un miler de persones, apropant-se a les 40 mil. Just fa un any a la comarca hi havia 40.600 a l’atur.

A la comarca de la Selva, ens fixem en Blanes que també augmenta en 175 persones el seu atur apropant-se als 4000 desocupats aquest octubre.

 

Evolució atur a PLF (cliqueu per fer més gran)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics