URGENT

54 dones prenen part als cursos d’autoprotecció a Blanes

Compartiu aquesta història

Ahir es van impartir les dues primeres sessions del curs d’autoprotecció per a dones que ha organitzat la policia local de Blanes. La formació teòrico-pràctica s’ha estructurat en dues sessions de tres hores cadascuna. En total el curs compta amb l’assistència de 54 dones repartides en 2 grups

Des de la Policia Local de Blanes s’ha fet una valoració molt positiva del resultat obtingut amb la convocatòria, ja que és la primera vegada que es fa aquest curs a la ciutat. De fet, ja fa uns dies que es van haver de tancar les inscripcions al haver superat amb escreix les expectatives i les previsions.

L’èxit de participació ja ha fet plantejar l’Ajuntament de Blanes la possibilitat d’organitzar noves sessions en un futur.

Sota el lema No més violència contra les dones, per a la organització del curs la Policia Local ha comptat amb la col•laboració de la Plataforma de Dones de Blanes i el suport de la Policia local de Malgrat, que ha assessorat al cos blanenc.

El curs s’ha adreçat específicament a les dones que vulguin incrementar el seu nivell de resposta en situacions que posin en perill la seva seguretat personal. A causa del seu doble vessant teòric i pràctic, l’indret triat per impartir-lo ha estat la Ciutat Esportiva Blanes, ja que els consells pràctics han estat, bàsicament, claus de defensa personal.

Els encarregats d’impartir el curs són un grup de quatre policies especialitzats en seguretat ciutadana.

La idea d’organitzar el curs d’autoprotecció s’emmarca en la mateixa línia de treball que té el cos policial d’incentivar la prevenció envers la ciutadania.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics