L’ANC demana poder debatre una moció sobre la banalització del nazisme a Pineda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Assemblea Nacional Catalana de Pineda ha emès un comunicat per denunciar que el ple de l’Ajuntament de Pineda va negar la possibilitat de llegir i debatre una moció presentada per donar suport al “manifest per la dignitat democràtica davant la banalització de nazisme”.

De fet, l’últim ple va votar la urgència de debatre aquesta moció, però la majoria de regidors no van considerar urgent la moció, pel que finalment no es va poder tractar en el plenari.

CiU, ERC i 100xcent per Pineda van votar a favor de que es pogués debatre, mentre que PSC i PP van votar en contra de la urgència de la moció, un fet que ha lamentat l’ANC de Pineda, que ha anunciat que continuarà insistint-.hi.

De fer l’Assemblea Territorial de Pineda de Mar per la Independència ha dit que el fet de no tractar-se al ple municipal és legal i compleix amb les normes establertes, però considera que atempta contra la moral democràtica i van en contra de tota aquella ciutadania que no es conforma amb votar cada quatre anys.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics