URGENT

Ensurt pel llançament de dos artefactes casolans en un carrer de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

Cap a les 3 de la tarda d’ahir, uns desconeguts van llençar dos artefactes explosius cal carrer Cervantes de Malgrat, prop de la cantonada amb el carrer Caralt, a tocar de l’avd Mediterrània.

Només 1 d’aquests artefactes va acabar explotant en mig de la via, i l’altre no va arribar a esclatar.

Tot i ser explosius de poca intensitat, el soroll va alertar als veïns que van avisar la policia local que van acordonar tota la zona.

Ràpidament van arribar els Mossos d’Esquadra que ara s’encarreguen de la investigació per determinar la procedència d’aquests artefactes. Els agents han pres declaració als veïns i van recollir les proves de l’explosió, que no va provocar cap dany ni personal ni material.

En aquest sentit fonts policials destaquen que es tractava d’artefactes de poca potència, quasi bé comparables a uns petards d’alta intensitat.

El grup de Tedax dels Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins a Malgrat per recollir i analitzar l’artefacte que no va arribar a explotar.

La hipòtesi amb la que treballa la policia és que es tractaria de pirotècnia i que tot plegat seria fruit d’una bretolada. De fet només mancaria determinar si la pólvora era de fabricació casolana o bé industrial, segons han apuntat fonts policials a RP.

A principis d’octubre un home va dur una granada de mà que havia trobat a la comissaria de PLF. Els tedax es van endur aquest explosiu per analitzar-lo després d’acordonar i desallotjar la caserna i l’edifici de l’Ajuntament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics