Xerrada sobre l’ús de les xarxes socials a les empreses

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Regidoria de Promoció Econòmica de Malgrat ha preparat una sessió informativa sobre la relació entre les xarxes socials i la web 2.0 amb el món empresarial.

El principal objectiu d’aquesta sessió és apropar empreses i als emprenedores aquestes noves eines de comunicació que poden ajudar a les empreses a interactuar amb els seus usuaris o potencials clients.

La sessió informativa, que es farà demà dimecres, anirà a càrrec d’un expert i durarà 4 hores, des de les 3 i fins les 7 de la tarda al Centre Cultural del barri del Castell.

La jornada de treball, que és gratuïta, tindrà un contingut adreçat a conèixer què són les xarxes socials i la web 2.0 , per què serveixen i com utilitzar-les en l’àmbit empresarial,.

Així la trobada vol aproximar-se a aquestes noves tecnologies de la comunicació, per que creixen i quina és la seva utilitat.

Es tractaran les xarxes més conegudes com Facebook, Twitter o les més professional Linkedin i Xing. També es parlarà d’una xarxa social privada: coneguda amb el nom de Ning i xarxes socials verticals.

A banda d’aquesta aproximació també es donaran pautes per usar-les i com fer en una xarxa social des d’un punt de vista empresarial, atenent al marc legal.

Tot i ser una jornada gratuïta, els interessats han de confirmar assistència a la Regidoria de Promoció Econòmica. Trobareu el contacte per formalitzar la inscripció al web de RP.

 

Àrea de Serveis Personals, carrer de Ramon Turró, 47 o bé per telèfon 93 765 56 80 o correu electrònic promocioeconomica@ajmalgrat.cat).

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics