Inundacions a la façana marítima de Malgrat per culpa del temporal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’episodi de pluges que s’ha allargat de dissabte a aquesta passada matinada ha deixat més de 100 litres per ,metre quadrat a Malgrat. Això sumat al temporal de mar, ha provocat nombrosos problemes d’inundacions en espais públics.

Bàsicament els problemes es centren a la façana marítima. En concret, està impracticable la zona dels càmpings del camí de la Pomareda, a la zona coneguda com a Platja de PLF. L’aigua s’acumula en aquesta zona i la policia l’ha hagut de tallar i restringir la circulació fins que l’aigua marxi.

Es repeteix així l’episodi del passat mes de març, quan les onades i la pluja van fer impracticable el mateix punt del municipi.

Un altre punt on la policia ha tallat el trànsit és el pas soterrani de vehicles a la plaça de l’ancora. Allà conflueix amb el tram final de la riera de PLF, i la zona ha quedat totalment inundable. Això fa que en aquest punt no es pugui circular per la coneguda com av dels pins, on es troben diferents restaurants i bars nocturns.

Paral•lelament la policia ha hagut de tallar el trànsit el carrer Abad Oliva per la caiguda d’unes teules a la calçada.

Un cop els bombers i la policia local han assegurat la teulada, s’ha reobert el trànsit en aquesta zona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics