Cauen els accidents laborals al Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Les dades de sinistralitat laboral corresponents al tercer trimestre d’aquets any a la nostra comarca són força positives ja que demostren un important descens en el nombre d’accidents de treball tant respecte al 2n trimestre del 2013 com també per que representa una disminució comparat amb l’any passat.

Més concretament, segons l’informe elaborat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, aquest 3r trimestre de l’any hi ha hagut un 10 i mig % menys d’accidents que en el mateix període de l’any passat.

Segons aquest informe, durant els mesos de juliol, agost i setembre d’enguany es van comptabilitzar 627 accidents laborals. D’aquest el 99,52% van ser de pronòstic lleu, menys que l’any passat. La davallada més espectacular ha estat, però, en els sinistres greus. De fet en el 3r trimestre van patir ferides greus tres treballadors (dos homes i una dona). Aquesta dada representa una reducció del 50% tant respecte al trimestre anterior com en valors interanuals.

La disminució dels accidents en el treball al Maresme és una constant en tots els sectors econòmics en comparació al trimestre anterior.

En valors interanuals només es reflecteix un lleuger increment (de menys de l’1%) en el sector serveis. Per altra banda, segons l’índex d’incidència, el sector primari maresmenc és el que segueix presentant uns valors de sinistralitat més elevat, seguit de la construcció, els serveis i la indústria.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics