Torna a fallar la calefacció a la biblioteca de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El sistema de climatització de la biblioteca municipal torna a donar problemes. Ara com ara el sistema no respon pel que amb la abaixada de les temperatures, ha fet caure el termòmetre dins l’edifici , cosa que ha provocat la queixa d’alguns usuaris.

De fet el sistema de calefacció és un dels problemes recurrents del centre, ja que les deficiències en la climatització es van reproduint cada cert temps.

En aquest sentit la regidora d’ensenyament Antònia Petit reconeix que el sistema falla sovint, i que s’haurà de canviar per garantir un correcte funcionament. Tot i això afirma que fins ara ha anat funcionat.

La biblioteca ja va patir problemes greus de condicionament a principis del 2012, quan el sistema va fallar i es va obligar a funcionar amb calefactors i estufes, cosa que causa malestar entre els usuaris d’aquest equipament municipal, ja que, el fet d’estar-se quiet i assegut fa que la sensació de fred es faci evident.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics